بلاگ اینورس
  • وبسایت مدرسه اینورس
  • خانه
news

Midjourney، هوش مصنوعی و خلاقیت واقعی

بوسیله گل‌آرا مقدسی آگوست 14, 2022
نوشته شده توسط گل‌آرا مقدسی آگوست 14, 2022

هوش مصنوعی تصویرها و تعریف‌های زیادی رو توی ذهن همه‌مون میاره. حضور هوش مصنوعی تو جنبه‌های مختلف زندگیمون انقدر زیاده که یه وقتایی دیگه حسش نمی‌کنیم؛ از اینستاگرام‌گردی گرفته تا یک سرچ ساده توی گوگل.

تصور اینکه ماشینی وجود داشته باشه که بتونه مثل ذهن انسان عمل کنه و توانایی حل مسئله و یادگیری داشته باشه و بعدتر حتی بتونه رفتارای انسان رو هم پیشبینی کنه، یه زمانی خیلی دور بود.

امروز، AI بخش جدی و جدا نشدنی تکنولوژیه و حضورش در حدی کلیدی و پررنگه که حالا، تصور دنیا بدون هوش مصنوعیه که غیرممکن و دور به نظر می‌رسه. کاراییه هوش مصنوعی روز به روز داره گسترده می‌شه و بعید نیست کم‌کم بتونه همه کارهایی که قبلا فقط از آدما برمی‌اومد رو هم انجام بده.

یکی از حوزه‌هایی که هوش مصنوعی تو سال‌های اخیر واردش شده و خروجی‌های جالبی هم داشته، هنره. البته شاید نشه با خیال راحت، موزیک و تصویر و ویدیوهایی که AI خلق می‌کنه رو «هنر» دونست،  اما این اثر‌ها می‌تونن تاثیر زیادی توی دیدگاه ما راجع به خلاقیت و هنر و معنیش داشته باشن.

تو سال‌های اخیر، ابزار‍‌های هوش مصنوعی مثل، «ایمجن» ((Imagen و «دال‌-ای» (Dall-E) که متن رو به تصویر تبدیل می‌کنن خیلی پیشرفت کردن، برای اینکه هوش مصنوعی بتونه این کارو بکنه، باید توانایی درک زبان و خلق تصویر رو هم زمان داشته باشه، اونوقت می‌تونه کلی فریم‌های عجیب و خلاقانه‌ بسازه.

یکی از همین ابزار‌ها که اخیرا خیلی هم سر و صدا کرده  MidJourney هستش.

این ابزار به زبان ساده یک تبدیل‌گر متن به تصویره که بر پایه هوش مصنوعی، متنی که کاربر بهش می‌ده رو به تصویر تبدیل می‌کنه، اما تفاوت خیلی مهم میدجورنی با ایمجن یا دالی، اینه که تصویر‌های میدجورنی به شدت انتزاعی‌ هستن.

حالا میدجورنی چطور کار می‌کنه؟

اول باید برید https://discord.gg/midjourney ، بعد باید با اکانت دیسکوردتون وارد بشید، بعد از ورود به دیسکورد، باید برید تو یکی از اتاق‌هایی که برای تازه‌وارداست که توی نوار سمت چپ به اسم “newbies” می‌تونید پیداشون کنید. وقتی وارد اتاق شدید توی قسمت چت‌باکس اول کلمه “Imagine”رو تایپ کنید، اسپیس رو بزنید و بعد کلمه‌هایی که می‌خواید ازشون تصویر بسازید رو تایپ کنید.

این سیستم هوش مصنوعی با توجه به کلمه‌هایی که بهش دادید، بین میلیون‌ها عکس می‌گرده و یه‌طوری با هم ترکیبشون می‌کنه که نتیجه در عین اینکه خاصه، ربطش به کلمه‌هایی که بهش داده شده رو هم حفظ کرده. همین باعث می‌شه که میدجورنی چیزی بیشتر از یه موتور جست‌و‌جوی عکس باشه.

 در نهایت چهارتا تصویر بهتون میده که می‌تونید نسخه باکیفیت‌ترشون رو هم ازش بگیرید یا ازش بخواید بر طبق یکی از این نسخه‌ها، چندتا فریم دیگه تو همین تم بهتون بده.

این سه تا تصویر رو میدجورنی با این کلمه‌ها “McDonald’s in Underwater” «مک دونالد زیر آب» ساخته،

شاید الان تصویرهایی که با هوش مصنوعی ساخته می‌شن در حد کاور مجله باشن یا اونقدرها جدی گرفته نشن چون بالاخره دارن تولید انبوه می‌شن اما اگر به چشم ابزاری که کمک می‌کنه خلاق‌تر باشیم و احتمالات بیشتری رو در نظر بگیریم بهش نگاه کنیم، می‌تونه خیلی خیلی جذاب باشه.

دیوید هولز، مدیر ارشد، میدجورنی درباره قابلیت‌هایی که این سیستم داره می‌گه: «در یکی دو سال آینده، می‌توانید محتوا را در زمان واقعی (Real Time) ایجاد کنید: ۳۰ فریم در ثانیه با وضوح بالا، گران خواهد بود، اما ممکن است. ۱۰ سال دیگر، می‌توانید یک ایکس‌باکس با یک پردازنده‌ی قدرتمند هوش مصنوعی بخرید و به این شکل همه‌ بازی‌ها رؤیای شما هستند.»

این چیزیه که خیلی‌ها آرزوش رو داشتن، تصور کنید با تکنولوژی خیلی ساده‌تری که سال‌هاست داره ازش استفاده می‌شه، می‌تونید دستور‌های صوتی به پردازنده هوش مصنوعی بدید و این دستور‌ها در مدت خیلی کمی به فریم‌های بازی ویدیویی که دارید می‌کنید تبدیل می‌شن و حالا اگر یه جفت عینک واقعیت مجازی هم زده باشید، دارید عملا تصوراتتون رو زندگی می‌کنید، حالا اگر این سیستم مثل میدجورنی کار کنه این زندگی می‌تونه بر حسب تصوراتتون و با چاشنی انتزاعی باشه.

این که چه اتفاقی قراره توی آینده بیفته و آینده میدجورنی و میزان پیشرفتی که می‌کنه چقدره رو نمی‌تونیم دقیقا مشخص کنیم، اما چیزی که می‌شه ازش مطمئن بود، اینه که هوش مصنوعی داره هر روز پیشرفت می‌کنه و قطعا قراره بخش‌های مختلف زندگی ما رو کلی تحت تاثیر قرار بده.

 سیستم‌های هوش مصنوعی بر پایه درک ما از واقعیت ساخته شدن و کار می‌کنن، اما آیا ممکنه یه روزی همین سیستم‌ها درک ما رو از واقعیت تغییر بدن؟ یا خودشون به واقعیت جدیدی تبدیل بشن؟ شما راجع به این مسئله چی فکر می‌کنید؟

0 نظر
5
TwitterWhatsappTelegramEmail

Related Posts

گزارش کمپین و لیست دانشجوهای پذیرفته شده دوره‌های...

فوریه 22, 2023

هوش مصنوعی، برنده رقابت نقاشی دیجیتال

سپتامبر 13, 2022

دیجیتال فشن

سپتامبر 4, 2022

گزارش رویداد Gamescom 2022

آگوست 31, 2022

Anima Animation Film Festival 2023

آگوست 10, 2022

Prisma Art Prize 2022

آگوست 1, 2022

رقابت بین‌المللی Illustrated Silent Book

آگوست 1, 2022

هیاهوی پرقدرت Comic Con 2022 | Marvel

جولای 25, 2022

گزارش رویداد Comic Con 2022 | بخش اول

جولای 23, 2022

فستیوال بین‌المللی عکاسی ۲۱۲ در استانبول

جولای 19, 2022

نظر خود را ثبت کنید Cancel Reply

Save my name, email, and website in this browser for the next time I comment.

آخرین مطالب

  • گزارش کمپین و لیست دانشجوهای پذیرفته شده دوره‌های رایگان اینورس

    فوریه 22, 2023
  • هوش مصنوعی، برنده رقابت نقاشی دیجیتال

    سپتامبر 13, 2022
  • معرفی کتاب کارخانه محتوا

    سپتامبر 6, 2022
  • هویت برندها و ۱۲ کهن الگوی یونگ

    سپتامبر 5, 2022
  • دیجیتال فشن

    سپتامبر 4, 2022

دسته‌ها

  • blog (36)
  • news (15)

شبکه‌های اجتماعی اینورس

Facebook Twitter Instagram Pinterest Linkedin Youtube Telegram
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Linkedin
  • Youtube
  • Telegram
بلاگ اینورس
  • وبسایت مدرسه اینورس
  • خانه